Lærarar som kan, vil og få det til!

Mens politkarar, foreldre og skular kranglar om kven som må på bana, blir barna sitjande på sidelinja. Då er det gull å ha ein lærar som ikkje klarar å sitje i ro.


– Eg starta opp dette prosjektet i fjor haust, fordi eg hadde lyst å få meir fysisk aktivitet inn i teorifaga, førtel Gulsrud, som kombinerar fysisk aktivitet og realfag, dei dagame elevane hans ikkje har kroppsøving på timeplanen. Slik sikrar lærarane at elevane i hans klasse i alle fall får sine anbefalte 60 minutterom dagen, i tillegg reduserar han stijestilling, som for første gang ble nevnt som eget punkt, da Helsedirektoratet kom med nye anbefalingar. Fordi det er gøy! Då slepp eg å sitte inne, for det er kjedeleg, og då klarar eg ikkje å konsetrere meg så lett, seier Alma Skeie Klausen (10), mens ho gjer seg klar til norsktimens først oppgåve – ordstafett. 11 ord skal hentast og puttast i ein pose, og så er det om å gjere å velje orda som er stava riktig. Les meir:

http://www.dt.no/nyheter/lerere-som-kan-vil-og-far-det-til-1.8343750

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.